Tisak na sportsku opremu

Tisak na sportskoj opremi postao je popularan trend posljednjih godina, jer sve više sportaša i timova žele personalizirati svoju opremu. Od prilagođenih timskih uniformi do personaliziranih boca s vodom, mogućnosti tiska na sportskoj opremi su gotovo beskrajne.

Dizajn sportske opreme

Tisak na sportskoj opremi zabavan je i kreativan način da personalizirate svoju opremu i ostavite dojam na terenu ili u teretani. Pravilnom kombinacijom načina tiska i tkanine možete stvoriti jedinstven i funkcionalan predmet koji je savršen za vaše potrebe.

Odabir tkanine

Kada je u pitanju tisak na sportsku opremu, odabir prave tkanine jednako je važan kao i način tiska. Različite tkanine imaju različita svojstva koja mogu utjecati na izgled i dojam konačnog otiska. Na primjer, poliester koji upija vlagu idealan je za odjeću za nastup, dok je izdržljivi najlon savršen za torbe za teretanu.

Tehnologija

Postoji nekoliko metoda ispisa na sportskoj opremi, uključujući sitotisak, digitalni tisak i transfer tisak. Svaka metoda ima svoje prednosti i slabosti, stoga je važno razumjeti koja je metoda najbolja za vaš specifični proizvod.

Ponuda sportske odjeće

Tisak na sportsku opremu

  • dresove i hlačice
  • ruksake i torbe
  • staklene i termo boce
  • šilt kape
  • lopte
  • i mnoge druge

Kako naručiti sportsku opremu s vlastitim dizajnom

  1. Odaberite vrstu proizvoda na koju želite tisak
  2. Odaberite broj komada i boju
  3. Priložite motiv koji želite tiskati, kao i pozicije tiska. Logo treba biti u vektorskom obliku (pdf, ai, svg)
  4. Pošaljite upit, a mi ćemo Vam se javiti s ponudom u najkraćem mogućem roku.

Osim što tiskamo na majice, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.