Tisak na sportsku opremu

Tisak na sportskoj opremi postao je popularan trend posljednjih godina, jer sve više sportaša i timova žele personalizirati svoju opremu. Od prilagođenih timskih uniformi do personaliziranih boca s vodom, mogućnosti tiska na sportskoj opremi su gotovo beskrajne.

Dizajn sportske opreme

Tisak na sportskoj opremi mogućava da poboljšate sportske aktivnosti s našom personaliziranom sportskom odjećom koju možemo prilagoditi vašim potrebama i stilu. Bez obzira jeste li u timskom sportu, atletici, biciklizmu, fitnessu ili trčanju, naša široka ponuda sportske odjeće zadovoljit će potrebe svih sportaša, bez obzira na dob ili iskustvo.

Naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, pružajući udobnost i izdržljivost tijekom intenzivnih treninga. Raznolikost boja, krojeva i materijala naših ženskih sportskih majica čini ih idealnim poklonom koji će istaknuti Vaš brend u svakoj prigodi. Uz to, naše majice su izvrsne za treninge i sportske događaje, čineći ih idealnim odabirom za cijeli tim.

Odabir tkanine

Kada je u pitanju tisak na sportsku opremu, odabir prave tkanine jednako je važan kao i način tiska. Različite tkanine imaju različita svojstva koja mogu utjecati na izgled i dojam konačnog otiska. Na primjer, poliester koji upija vlagu idealan je za odjeću za nastup, dok je izdržljivi najlon savršen za torbe za teretanu. Pravilnom kombinacijom načina tiska i tkanine možete stvoriti jedinstven i funkcionalan predmet koji je savršen za vaše potrebe.

Tehnologija

Postoji nekoliko metoda ispisa na sportskoj opremi, uključujući sitotisak, digitalni tisak i transfer tisak. Svaka metoda ima svoje prednosti i slabosti, stoga je važno razumjeti koja je metoda najbolja za vaš specifični proizvod.

Ostali sportski dodaci

Osim sportskih majica, na našem webshopu možete istražiti kategoriju Dodaci za sportski događaj gdje možete pronaći razne artikle za treninge i sportske događaje.

Ponuda sportske odjeće

Tisak na sportsku opremu

  • dresove i hlačice
  • ruksake i torbe
  • staklene i termo boce
  • šilt kape
  • lopte
  • i mnoge druge

Kako naručiti sportsku opremu s vlastitim dizajnom

  1. Odaberite vrstu proizvoda na koju želite tisak
  2. Odaberite broj komada i boju
  3. Priložite motiv koji želite tiskati, kao i pozicije tiska. Logo treba biti u vektorskom obliku (pdf, ai, svg)
  4. Pošaljite upit, a mi ćemo Vam se javiti s ponudom u najkraćem mogućem roku.

Osim što tiskamo na majice, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.