O nama

Print centar - Tiskara fertis centar d.o.o.

Tiskara Fertis je tvrtka s tradicijom od 2002. godine. Sve je započelo kao „Grafički obrt Fertis” smještenom u Velikoj Gorici. Proširenje posla i osiguravanje boljih uvjeta za rad 2016. godine preselili smo se u novi i znatno moderniziraniji poslovni prostor koji je udaljen svega 4 km od Velike Gorice, a nalazi se u mjestu Vukovina na staroj cesti za Sisak. Preseljenjem u novi poslovni prostor započinje i novo poglavlje u našem poslovanju gdje iz „Grafičkog obrta Fertis” prelazimo u “Fertis centar d.o.o.“.

Fertis centar d.o.o. puža iznimno široki spektar grafičkih usluga. Dugogodišnjim predanim radom i odricanjem te stalnim ulaganjem u obrazovanje naših zaposlenika i njihovom edukacijom te ulaganjem u najmodernije strojeve spremni smo realizirati velik broj usluga koje pred nas postavljaju naši korisnici.

Naše ulaganje u opremu i strojeve dovelo nas je u sam vrh tiskarske proizvodnje u Republici Hrvatskoj. Kako bi izvršili sve složenije i naprednije grafičke zahtjeve koji se pred nas postavljaju.

Raspolažemo sa strojevima za:

  • offsetni
  • digitalni
  • tampon
  • sito
  • zlato tisak

Analizom tržišta 2016. godine na području grada Velike Gorice otvaramo maloprodajnu trgovinu pod imenom „Print centar“, a sve kako bi bili bliže našim kupcima. Sama trgovina nalazi se u samom srcu grada Velike Gorice na adresi Trg Stjepana Radića 9, Galženica.

Uvidjevši potrebu za ozbiljnim i kvalitetnim print centrom u samoj Velikoj Gorici otvaranjem maloprodajnog dućana „Print centara” postavljen je cilj da uz sve redovne usluge koje obavljamo u tiskari pružamo i usluge tiska na majice i ostali tekstil već od jednog komada, fotokopiranje, spiralni i tvrdi uveza, foto pokloni (šalice, puzzle…).

Kako bih se uvjerili u našu priči i cilj koji smo pred sebe postavili očekujemo vas u našem „Print centru” da obavimo i uspješno realiziramo sve zadatke koje će te pred nas postaviti.