Pisaći pribor i upaljači

Ne propustite priliku za učinkovitu promociju svog branda pomoću naših visokokvalitetnih promotivnih materijala. Pregledajte naš širok izbor već danas i počnite jačati svijest o svojoj robnoj marki na svakom stolu, u svakom domu i na svakom koraku!

Nudimo širok izbor kemijskih olovaka koje se razlikuju po izgledu, mehanizmu, boji i veličini. Bez obzira tražite li elegantan, moderan dizajn ili klasičan izgled, imamo ponešto za svaki stil. Nudimo i olovke koje su idealne za posebne prigode kao što su vjenčanja ili drugi događaji.

Osim plastičnih i metalnih, u ponudi imamo i luksuzne kemijske olovke, ekološke, papirnate, ekskluzivne i USB olovke. Naše ekološke olovke izrađene su od recikliranih materijala i savršene su za tvrtke koje žele promicati održivost.

Naše olovke za papir jedinstvena su opcija koja je savršena za ekološki osviještene događaje ili promocije, za vrhunske događaje ili luksuzne promocije. A naše USB olovke su praktična opcija koja korisnicima omogućuje jednostavan prijenos podataka dok promoviraju vašu marku.

Promotivni artikli kao što su upaljači i olovke izvrstan su način da tvrtke ostave trajan dojam na kupce i promoviraju svoju marku. S pravim dizajnom i tehnikom tiska, ovi predmeti mogu biti vrijedan marketinški alat koji će koristiti vašem poslovanju godinama koje dolaze.

Nemojte više čekati da počnete promovirati svoje poslovanje s visokokvalitetnim promotivnim proizvodima! Kontaktirajte nas već danas kako bismo razgovarali o vašim potrebama ili pregledajte naš webshop kako biste pronašli savršeni artikl za svoju sljedeću marketinšku kampanju.

Upaljači su neizostavan predmet koji se nalazi na gotovo svakom stolu, kafiću i restoranu. Oni pružaju izvrsnu priliku tvrtkama da plasiraju svoj brend i ostave trajan dojam na kupce. Uz malo kreativnosti i truda, prilagođeni upaljač može postati vrijedan marketinški alat za tvrtke.

Restorani i barovi mogu koristiti upaljače kao promotivni artikl, čime kupci dobivaju praktičan i koristan predmet koji će ih podsjećati na njihov posjet. Ispisivanjem logotipa ili naziva restorana ili bara na upaljač, tvrtka može stvoriti dugotrajnu vezu sa svojim kupcima.

Što se tiče tiska na upaljače, postoji nekoliko dostupnih tehnika. Najčešći načini tiska su sitotisak, tampon tisak i UV tisak. Odabrani način tiska ovisi o modelu upaljača i složenosti logotipa koji se tiska kao i broju naručenih komada.

Uvijek praktični automatski upaljači u našoj ponudi se mogu pronaći u mat i sjajnoj varijanti, a od mnoštva boja koje imamo u ponudi svaki kupac može pronaći onu na kojoj će njegov logo doći do izražaja.

Uz upaljače, kemijske olovke su još jedan popularan predmet za tvrtke koji se koriste kao promotivni alat. Olovke se mogu prilagoditi logotipom ili porukom tvrtke i poklanjati klijentima i kupcima. Ova gesta pokazuje da je poduzeću stalo do odnosa koji ima sa svojim kupcima i da cijeni njihovu lojalnost.

Osim što tiskamo na pisači pribor i upaljače , nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.