Personalizirane šalice

Jeste li spremni izraditi vlastitu jedinstvenu šalicu s fotografijama? Pošaljite nam svoju omiljenu fotografiju, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Naručite sada šalice sa natpisom i iznenadite voljenu osobu promišljenim i osobnim poklonom.

Napravite jedinstvenu foto šalicu za svaku priliku!

Tražite personalizirani poklon za voljenu osobu, prijatelja ili kolegu? Šalica s fotografijom izvrsna je opcija koja je istovremeno praktična i sentimentalna. Bilo da se radi o rođendanu, godišnjici ili samo da pokažete nekome da vam je stalo, šalica za fotografije je jedinstven i promišljen način da učinite da se netko osjeća posebnim.

Odaberite svoju omiljenu fotografiju i prilagodite svoju šalicu

Uz našu uslugu foto šalica, možete izraditi šalicu po mjeri koja je prilagođena vašim željama. Odaberite svoju omiljenu fotografiju, sa ili bez popratnog teksta, a mi ćemo je otisnuti na kvalitetnu šalicu u boji po vašoj želji. Možete čak dodatno personalizirati šalicu vlastitim kreativnim dodirom ili birati između raznih unaprijed dizajniranih opcija u našem katalogu.

Idealno za poslovne poklone

Foto šalice također su idealan poklon za vaše poslovne partnere. Šalica s logotipom ili sloganom vaše tvrtke može biti odličan način da pokažete svoju zahvalnost i ojačate svoje poslovne odnose. Personalizirajte svoju šalicu svojim logotipom ili odaberite iz našeg izbora unaprijed dizajniranih opcija.

Jednostavno naručivanje i dostava

Naručivanje vaše foto šalice je jednostavno. Jednostavno nam pošaljite svoju fotografiju i sve dodatne detalje, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Možemo šalicu poslati direktno na vašu kućnu adresu ili na adresu vaše tvrtke. Ako ste u blizini, svoju narudžbu možete preuzeti i u našoj poslovnici.

Birajte iz mnoštva boja i vrsta

Nudimo razne boje za vašu foto šalicu, uključujući bijelu, svijetloplavu, tamnoplavu, crvenu, narančastu, zelenu, ružičastu i žutu. Odaberite boju koja najbolje pristaje vašoj fotografiji i stilu.

Kakve šalice nudimo:

  • keramičke bijele šalice
  • magic šalice

Uljepšajte nečiji dan personaliziranom šalicom

Šalica s fotografijom jednostavan je, ali značajan dar koji će nekome sigurno uljepšati dan. Bilo da se radi o posebnoj prigodi ili samo da pokažete nekome da vam je stalo, šalica po narudžbi je jedinstven i promišljen način da izrazite svoje osjećaje. Pustite mašti na volju i stvorite jedinstvenu šalicu za nekoga koga volite.

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo digitalni tisak, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.