Tisak na radnu odjeću

Ako želite personalizirati svoje jaknu ili kreirati prilagođeni dizajn za svoju grupu, tim ili događaj, došli ste na pravo mjesto!

Pogledajte naš webshop izaberite artikle koji Vam se sviđaju i pošaljite upit sa priloženim željenim motivom i pozicijom tiska, a mi ćemo Vam se javiti s ponudom u najkraćem mogućem roku.

Nudimo širok izbor radne odjeće koju možete izabrati, uključujući različite stilove, boje i materijale. Pošaljite motive koje želite tiskati a mi ćemo  ovisno o izabranom artiklu predložiti pozicije tiska koje najbolje odgovaraju. To znači da možete stvoriti potpuno jedinstvenu radnu odjeću u kojoj će Vaš djelatnici biti prepoznatljivi.

Radna odjeća kao promotivni materijali

Radna odjeća  po narudžbi izvrstan je način promoviranja vašeg brenda ili događaja i ostavljanja trajnog dojma. Može se koristiti kao promotivni poklon ili prodavati kao roba, a učinkovit su način za izgradnju timskog duha i stvaranje osjećaja jedinstva.

Naš tim stručnjaka može vam pomoći da stvorite prilagođeni dizajn koji je ujedno privlačan i profesionalan. Koristimo visokokvalitetne tinte i opremu kako bismo osigurali da je vaš dizajn ispisan prema najvišim standardima, a možemo čak ponuditi i savjete o najboljem postavljanju i veličini vašeg dizajna.

Bez obzira trebate li jakne za sportski tim, korporativni događaj ili promotivne darove, mi vam možemo pomoći. Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašem projektu i ponudili ponudu. Dopustite nam da vam pomognemo kreirati prilagođene jakne koje će istaknuti Vaš brend!

Kako naručiti radnu odjeću

  1. Na našem webshopu pogledajte ponudu i odaberite model
  2. Pošaljite nam upit sa priloženim željenim motivom i pozicijom tiska, a mi ćemo Vam se javiti s ponudom u najkraćem mogućem roku
  3. Personalizirana radna odjeća s logotipom se može naručiti i osobno u našoj poslovnici maloprodaje na adresi: Trg Stjepana Radića 9, Velika Gorica

Osim što tiskamo na tekstil, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.