Plotanje i formatiranje nacrta

Mnogi koji crtaju i osobe koje se bave tehničkim strukama u svojoj praksi su se susreli sa situacijom da se njihovi nacrti, sheme ili pojedini dijelovi koje crtaju ne mogu isprintati na A4 papiru jer je mjerilo samih predmeta premalo za tehničku uporabu takvih dokumenata. Da bi se ovoj problematici stalo na kraj takve nacrte i dokumente je potrebno printati na ploteru koji ima mogućnost printa velikih crteža/nacrta u zato predviđenom mjerilu kako bi se isti dokumenti mogli koristiti u proizvodnji.

Plotanje i formatiranje nacrta

Osim plotanja nacrta, nudimo Vam i uslugu strojnog slaganja nacrta – formatiranje na A4, slaganje projekata u mape, fascikle, registratore, te provlačenje jamstvenika kako bi bili pregledni i uredni.

Svoje nacrte, sheme i druge crteže možete nam poslati na mail u obliku PDF-a, a mi ćemo ih za vas isprintati i ukoliko je potrebno formatirati ih.

Plotanje nacrta je jedna od karika svakog arhitektonskog, građevinskog projekta, te je za arhitekta izgled nacrta pogled u stvarno stanje budućeg projekta i slika njega samoga pred investitorom.

Plotanje nacrta trebate prepustiti tvrtkama koje se bave plotanjem jer Vi svoje vrijeme i angažman trebate usmjeriti stvaranju novih projekata, a mi ćemo ih za Vas prenijeti na papir, te formatirati i upakirati u finalni proizvod koji možete proslijediti investitoru, izvođaču ili potrebnim institucijama.

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo plotanje i formatiranje nacrta, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.