Spiralni i tvrdi uvez

Organizirajte svoje dokumente uz naše usluge uvezivanja.

Imate hrpu labavih dokumenata, skripti ili recepata koje trebate držati u redu? Dopustite nam da vam pomognemo sastaviti ih i uvezati uz naše usluge profesionalnog uveza.

Spiralni i tvrdi uvez

Spiralni uvez za uredne i sigurne dokumente

Naša usluga spiralnog uvezivanja osigurava da su vaši dokumenti uredno posloženi i da se ne gube. Prije uvezivanja papire ćemo složiti i sa stražnje strane staviti omot od kartona. Prednja strana će biti zaštićena prozirnom folijom kako bi se mogao vidjeti sadržaj papira. Također ćemo sve stranice predbušiti na stroju za uvez kako bi spiralni uvez imao odgovarajuću pripremu i kako se stranice ne bi trgale prilikom listanja.

Tvrdi uvez

Ukoliko spiralni uvez nije dovoljan za vaše potrebe, nudimo i tvrdi uvez koji je opcija vrhunske kvalitete za vaše dokumente. Tvrdim uvezom Vaš će se hrpa papira pretvoriti u urednu i izuzetno kvalitetnu knjigu koja će svojim vizualnim izgledom moći stajati na polici s ostalim knjigama. Povjerite nam da ćemo pružiti najvišu razinu kvalitete za sve vaše potrebe uvezivanja.

Opcije tvrdog uveza

Možete birati između tamnoplavih i tamnocrvenih korica za tvrdo ukoričenje, a boje teksta na koricama su efektno zlatne, bijele ili srebrne, prema vašim preferencijama. Nudimo vam i mogućnost tiska na hrptu, kako biste svoje ukoričene dokumente ili rad lako mogli uočiti među hrpom knjiga.

Usluge uveza se vrše u našoj poslovnici maloprodaje – slobodno nam pošaljite upit, a sve detalje ćemo dogovoriti putem e-maila ili osobno u našoj poslovnici.

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo digitalni tisak, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.