Graviranje natpisnih ploča i pločica

Trebatne natpisnu ploču za svoju firmu ili obrt ? Da bi Vaši gosti, prijatelji, dostavljač ili stranka znali na koja vrata treba pozvoniti ili pokucati, potrebna Vam je na vratima pločica s odgovarajućim natpisom. U našoj ponudi naći ćete širok izbor pločica, različitih oblika, boja i veličina.

Pločice za vrata ili poštanske sandučiće

Kod izrade pločica za ulazna vrata najčešće se koriste kombinacije pločica u zlatnoj ili srebrnoj boji s crnom gravurom. Natpisne pločice izrađujemo od kvalitetne dvoslojne graverske plastike debljine 1,6 mm, tehnikom laserskog graviranja. Pločice se, u pravilu, postavljaju lijepljenjem pomoću dvostrano ljepljive folije koja je nanesena na pozadinu pločice. Na zahtjev naručitelja mogu se izraditi i otvori za vijke odgovarajućeg promjera.

Prednosti laserskog graviranja

Lasersko graviranje na fiber laserima ima brojne prednosti, uključujući nisku potrošnju energije, kratko vrijeme graviranja, preciznost označavanja od 0,01 mm te primjenjivost na sve metale i mnoge vrste plastike. Također nudi ponovljivost točnosti graviranja i trajne oznake bez upotrebe aditiva ili kontaminanata, što ga čini idealnim za upotrebu u procesnoj, medicinskoj i prehrambenoj industriji.

Nijanse laserskog graviranja

Iako našim laserima ne možemo postići graviranje u boji, možemo stvoriti nijanse od tamnijih do svjetlijih i kombinirati ih kako bismo stvorili zadivljujući učinak.

Gravirani darovi po narudžbi

U našem Print centru specijalizirani smo za izradu unikatnih i personaliziranih poklona laserskim graviranjem. S preciznošću laserske tehnologije možemo gravirati širok raspon dizajna, uključujući otiske prstiju, rukom pisane potpise i logotipe. Možemo gravirati na različitim materijalima, kao što su metalne olovke, privjesci za ključeve, pa čak i kožne proizvode. Bez obzira na vaše potrebe, možemo kreirati jedinstveni dar koji će vaša voljena osoba ili poslovni partner cijeniti godinama.

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što tiskamo na majice, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.