Printanje plakata

Jeste li spremni ostaviti dojam svojim novim proizvodom ili uslugom? Naručite svoje plakate već danas i učinite prvi korak prema privlačenju pozornosti svoje ciljane publike.

S mogućnošću ispisa privlačnog i kreativnog sadržaja, plakati su savršen način da pridobijete pozornost svoje ciljane publike. Lako se transportiraju na različita mjesta i mogu se brzo i jednostavno postaviti u okvire ili na zidove.

Nudimo usluge visokokvalitetnog tiska plakata koji su savršeni za oglašavanje događanja, koncerata, evenata, klubova, caffe barova, agencija i dr. Vaš plakat možemo printati već od jednog komada, u dimenzijama koje su vam potrebne, veličine i do A0 formata.

Vrijeme potrebno za tisak postera ovisi o raznim čimbenicima kao što su priprema, vrsta papira, naklada/količina i dimenzije. Međutim, uvijek nastojimo pružiti brzu i učinkovitu uslugu kako bismo osigurali da vaši posteri budu spremni kada ih trebate.

Ne propustite priliku promovirati svoje poslovanje uz naše visokokvalitetne usluge tiska plakata. Pošaljite upit i naručite plakat da biste ostavili trajan dojam na svoju ciljanu publiku!

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo digitalni tisak, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.