Majice za maturante

Želite li svoj zadnji dan škole učiniti nezaboravnim? Radimo zajedno na stvaranju prilagođenog dizajna majica koji savršeno odražava vašu srednjoškolsku avanturu. Ostanite zapamćeni kao najbolji natpis na norijadi!

Mnogi učenici i njihovi razrednici tradicionalno kraj školske godine obilježavaju s majicama koje na sebi imaju otisnute šaljive poruke ili ilustracije. Ako je i vaš razred u potrazi za jedinstvenim porukama, grafičkim rješenjima obratite nam se jer u našoj ponudi pronaći ćete bogatu ponudu boja i modela majica, na koje ćemo otisnuti kvalitetan i dugotrajan otisak, a sve to uz povoljnu cijenu kako bi uspomene na taj dan bile lijepe i ugodne.

Nemamo dizajn, ali znamo što želimo?

Suglasni ste oko natpisa i ilustracije na majici za norijadu, no javio se problem kako to dizajnirati da izgleda lijepo. Ne brinite – u dogovoru s našim djelatnicima ćemo vam napraviti prijedlog po vašim željama i poslati ga na mail kako biste ga mogli pokazati i ostalima. Kad se odlučite da je predloženi tisak na majice to što želite javite nam i krećemo s izradom.

Ukoliko vam je potrebna inspiracija za svoju majicu, možete pogledati naš portfolio i pronaći inspiraciju među prijašnjim generacijama maturanata.

Što nudimo?

Kvalitetne pamučne T-shirt majice kratkih rukava. Majice možete izabrati u svim bojama koje se nalaze u katalogu “Majice za maturante”

Cijena majica za maturante

Cijena majice za maturante ovisi o odabranom modelu majice, kao i broju pozicija na kojima je otisnut natpis. Pošaljite nam ono što ste smislili kako bismo vam mogli dati ponudu za tisak. Dopustite nam da Vam pomognemo da Vam zadnji dan škole bude lijep i ugodan uz kvalitetne majice po mjeri!

Kako naručiti majice za maturante ili za kraj 8. razreda

  1. U našem katalogu majica za maturante pogedajte boje majica.
  2. Pošaljite nam upit sa priloženim željenim motivom i pozicijom tiska, a mi ćemo Vam se javiti s ponudom u najkraćem mogućem roku
  3. Majice za maturante ili kraj 8. razreda možete naručiti i osobno u našoj poslovnici maloprodaje na adresi: Trg Stjepana Radića 9, Velika Gorica

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što tiskamo na majice, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.