Izrada vizitki

Ne propustite priliku za stvaranje profesionalnog i dugotrajnog dojma uz naše usluge tiskanja kartica i vizitki

Izrada posjetnica

Posjetnice su već godinama u poslovnom svijetu, omogućujući pojedincima i tvrtkama da brzo i jednostavno podijele svoje podatke za kontakt s drugima. Ove male, personalizirane kartice obično su dizajnirane u standardiziranom formatu i sadrže važne podatke kao što su ime pojedinca ili tvrtke, podaci za kontakt i logotip. Oni su moćan marketinški alat i mogu vam pomoći da ostavite odličan prvi dojam.

Tisak na PVC posjetnice / vizitke / ID kartice

Nudimo vam uslugu tiska PVC posjetnica i članskih iskaznica. Ove su kartice izrađene od izdržljivog plastičnog materijala debljine 0,76 mm i dolaze u standardnoj veličini od 85,6 x 54 mm, koja je također poznata kao ISO 7810 ili veličina kreditne kartice. Ova je veličina savršena za stavljanje u vaš novčanik ili držač kartice i olakšava nošenje vaših podataka sa sobom kamo god idete.

Nudimo UV ispis u boji koji pokriva cijelu karticu, što znači da možete ispisati svoj dizajn od ruba do ruba, čime se vaša kartica ističe i izgleda profesionalno. Također nudimo mogućnost ispisa na jednu ili obje strane kartice. Osim toga, nudimo fleksibilnost ispisa posjetnica u različitim veličinama, na temelju zahtjeva naših kupaca.

Naša standardna opcija papira za tisak posjetnica je offset papir 300 g/m2, a nudimo i mogućnost tiska na Kunstdruck papir 350 g/m2. Ova raznolikost opcija papira omogućuje našim kupcima odabir prave debljine i završne obrade koji najbolje odgovaraju njihovim poslovnim potrebama.

Za one koji žele kvalitetniju posjetnicu otpornu na habanje, nudimo usluge plastificiranja. Naš postupak laminiranja može se izvesti u sjajnoj ili mat verziji i uključuje opciju rezanja ili zaokruživanja kutova kartice.

Posjetnice su bitna stavka za svaku poslovnu osobu ili tvrtku. Naša ponuda tiska na PVC kartice i vizitke osigurava visokokvalitetan, dugotrajan proizvod koji vam može pomoći da ostavite trajan dojam na svoje klijente ili potencijalne klijente. Ovdje smo da vam pomognemo stvoriti dizajn koji će predstavljati vaš brand i odgovarati vašim poslovnim potrebama. Pa zašto čekati? Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našim uslugama tiskanja PVC kartica!

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo digitalni tisak, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.