Print naljepnice

Poboljšajte svoje oglašavanje visokokvalitetnim naljepnicama! Pošaljite upit već danas kako biste istražili naš izbor digitalnog ispisa naljepnica, računalno izrezanih naljepnica, prozorskih grafika i više.

Digitalni tisak naljepnica

Digitalni tisak naljepnica omogućuje da svaka gotova površina postane reklama. S dobro dizajniranom naljepnicom možete zapeti za oko svakom potrošaču. One se mogu lijepiti na pod, staklo, lim, pleksiglas, forex, lexan i slične podloge. Čak i ako površina nije pravilnog oblika, naljepnice se mogu obrezati prema konturama i kaširati u sjajnoj ili mat verziji.

Etikete

Etikete su zbog svoje raširenosti i jednostavne primjene postale nezaobilazno sredstvo označavanja raznih proizvoda široke potrošnje. Mogu se tiskati na papiru ili foliji u jednoj ili više boja. Tako iste možemo pronaći na raznim bocama, staklenkama, proizvodima za njegu, igračkama i dr.
Tisak etiketa je moguće izvršiti na papir ili na foliju u jednoj ili više boja.

print naljepnice

Kompjuterski izrezane naljepnice

Poslovne zgrade i vozila moraju imati istaknute podatke o radnom vremenu i nazivu poduzeća. Da bi se zadovoljio ovaj zahtjev, najjednostavnije je podatke izrezati iz jednobojnih samoljepljivih PVC folija s trajnim ljepilom. Postavljanje ovih naljepnica na staklo ili neku drugu površinu iznimno je jednostavno i brzo – potrebno je samo očistiti površinu na koju želite nalijepiti naljepnicu, odstraniti podlogu naljepice i transfer sa vašim podacima prisloniti na zato predviđenu površinu.

Grafika prozora

Prozorske grafike su naljepnice s rupičastom strukturom koja je vidljiva s jedne strane i imaju dvije funkcije – reklamnu i zaštitnu propusnost. Vidljivost je jednosmjerna, a lijepe se na razne staklene površine.

Nudimo razne usluge ispisa naljepnica, uključujući digitalni tisak naljepnica, računalno izrezane naljepnice, prozorske grafike i još mnogo toga. Naše naljepnice tiskane su na visokokvalitetnim materijalima i savršene su za oglašavanje, označavanje proizvoda i još mnogo toga. Uz brzu i učinkovitu uslugu, osiguravamo da su vaše naljepnice spremne kada ih trebate.

Kontaktirajte nas još danas kako biste naručili i iskoristili brojne pogodnosti naših usluga ispisa naljepnica!

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo digitalni tisak, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.