Tisak velikih formata

Poboljšajte svoje oglašavanje visokokvalitetnim posterima, naljepnicama ili svoje nacrte ispišite brzo i jednostavno!

Ispis velikog formata je učinkovit način za promociju proizvoda, usluga i događaja u velikom stilu. Nudi svestranu i prilagodljivu opciju za potrebe vanjskog i unutarnjeg oglašavanja.

Kontaktirajte nas već danas kako biste istražili naš izbor tiska na velike formate.

Prednosti i upotreba ispisa velikog formata

Ispis velikog formata prvenstveno se koristi za vanjske uvjete prikaza. Zbog svojih specifičnosti ne postoje striktno definirane dimenzije ili formati za ovu vrstu tiska. Idealan je za stvaranje privlačnih znakova, bannera, plakata i više.

Ukoliko su promocije koje se izrađuju izvan uobičajenih dimenzija, tiskanju se pristupa segmentno, gdje se nakon završetka tiska spajaju u jednu cjelinu na samom mjestu montaže ili odmah u proizvodnji. Tisak velikog formata također nudi svestranost korištenja za interno oglašavanje ako u tom trenutku postoji potreba.

Materijali na koje se može tiskati

Tisak velikog formata može se raditi na širokom spektru materijala prikladnih za razne prilike i uvjete.

Materijali uključuju:

 • Naljepnice: Bijela PVC folija (mat i sjajna), prozirna PVC folija (sjajna)
 • Papir: Offset 80 ili 90 gsm za dizajne i nacrte, mat 120, 150 i 170 gsm te sjajni 200 gsm za postere
 • Cerade
 • Mreža (mesh)
 • Roll up
 • Umjetnička platna (samo tisak bez uramljivanja)
 • Foreks i Alu-bond ploče

Dimenzije ispisa

 • Dimenzije za tisak velikog formata su vrlo prilagodljive, ovisno o potrebama naručitelja. Maksimalne dimenzije cerada su:
 • Širina do 1,37 metara
 • Do 18 metara duljine

Naše usluge ispisa

Nudimo visokokvalitetni tisak velikog formata na široku paletu materijala primjenjiv u svim mogućim prilikama i uvjetima. Naš tisak vršimo na visokokvalitetnim strojevima s odgovarajućim bojama i materijalima za vanjske i unutarnje uvjete i traženi vijek trajanja. Svi proizvodi zadržavaju svoju postojanost bez obzira na vremenske uvjete u kojima se nalaze te će biti UV otporni na blijeđenje od sunčevih zraka.

Blisko surađujemo s našim klijentima kako bismo razumjeli njihove zahtjeve i pružili im najbolje rješenje za ispunjavanje njihovih specifičnih potreba te na taj način možemo isporučiti prilagođeno rješenje koje zadovoljava vaše potrebe i premašuje vaša očekivanja.

Zaključno, ispis velikog formata izvrstan je način da svoju poruku prenesete u velikoj mjeri. Mogućnosti su beskrajne, a uz naše visokokvalitetne usluge ispisa možete biti sigurni da će se vaše promocije istaknuti u gomili. Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali više o našim uslugama ispisa velikog formata i kako vam možemo pomoći da promovirate svoju marku u velikoj mjeri!

Tisak velikih formata

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
  Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

  Osim što radimo digitalni tisak, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.