Strojni vez – štik

Ukoliko imate potrebu za brendiranje svoga proizvoda u našoj ponudi  možete pronaći puno artikala koje možete prilagoditi svom brendu. Brendiranje proizvoda je način kako ostati prisutan i prepoznatljiv na tržištu. Izrada logotipa u što više primjeraka i na što više različitih artikala  je jedan od takvih načina.

Strojni vez

Putem strojnog veza – štika na raznim svakodnevno upotrebljivim proizvodima, najlakši je način za biti nenametljivo prepozat i viđen u ciljnoj skupini.

Vezenje je jedan od najpopularnijih načina na koji se izrađuju i promoviraju logotipi na reklamnim artiklima.

Strojni vez

Kako funkcionira strojno vezenje?

Spoj tradicionalne vještine vezenja i kompjuterskog programiranja omogućuje apliciranje raznih motiva na različite vrste tekstilnih proizvoda. Prva faza stvaranja motiva je unošenje  vektorskog logotipa u  program te dimenzioniranje i izrada program za strojni vez – štik.

Učitavanjem tako dobivenog kompjuterskog programa u stroj za vezenje kreće se sa postupkom izrade logotipa.

Prednosti strojnog vezenja

Glavna prednost strojnog vezenja je upravo to što je primjenjiv na razne vrste materijala te samim time i na razne vrste proizvoda; od kapa, radne odjeće, košulja, ručnika, posteljina, majica, itd. Konci s kojima se radi vez podnose visoke temperature te upravo zbog toga su idealni za korištenje u određenim industrijama jer mogu podnijeti visoke temperature održavanja.

Vrste materijala i konaca

U ponudi nudimo razne vrste konaca u različitim bojama, debljinama i materijalima. Najčešće se koristi poliesterski konac koji je  izuzetno otporan na mehaničke i kemijske utjecaje. Koristi se kada postoji potreba za visokom postojanošću boje na djelovanje vanjskih utjecaja poput klora ili svjetlosti. Ovom vrstom veza logotip poprima veliku čvrstoću  te poliesterski filament daje poseban sjaj i glatkoću.

Metalni konac daje poseban briljantni i pažljivo dizajniran glamurozni izgled, te se često koristi u izradi delikatnijih dizajna s ciljem istaknuća prestiža branda. Ovaj konac ima visoku otpornost na tretmane korištenja i industrijskog čišćenja te se može birati iz široke  palete boja, debljina i tipova konaca.

Prilikom izrade dizajna s viskoznim koncem osigurava se tekstura i osjećaj nalik onima od prirodnih vlakana, tj. pamuka. Vezeni elementi rezultiraju sjajnim te živopisnim bojama, te na postojanost boja utječe i mogućnost pranja na  95 stupnjeva.

Štik na majice, radnu odjeću i fliseve

Radna odjeća, pamučne majice i flisevi su idealni proizvodi za štik. Izdržljivost i trajnost konca su primjereni odjeći koja je namijenjena svim vremenskim uvjetima i maksimalnoj potpori radnicima. Za pamučne majice se koristi poseban pamučni konac koji predstavlja savršenu podlogu. Potencijalna pojava nelagode zbog štika se rješava raznim folijama i podupirućih materijala koji se koriste tijekom izrade.

Štik na kape

Štik mašina se koristi i za vezenje kapa. Najčešće štikane kape su šilt i zimske kape. Najpopularnije mjesto za stavljanje motiva je na prednjem dijelu kape, ali isto tako je moguće raditi i na drugim pozicijama.

Štik na torbe, ruksake i pamučne vrećice

Iako su sastavom drugačije, sportski ruksaci, torbe i vrećice su iznimno zahvalne kao pogloda za štikanje. Kod sportskih torbi čvršćeg materijala se vrlo lagano može ostaviti lijep i kvalitetan dizajn određenog kluba ili logotipa.

Strojni vez na ručnike i ogrtače

Personalizirani ručnici i ogrtači su neki od najčešćih poklona, ali i oblika preko kojeg se hoteli, apartmani i resorti diferenciraju i dodaju luksuznost svom brendu. Bili to inicijali osobe ili serija ručnika i ogrtača. Također kao popularna opcija se pojavljuje i štikanje na stolnjake i razne druge promotivne i svakodnevno korištene materijale. Ova vrsta štika se izrađuje pomoću posebne folije namijenjene upravo ovakvome materijalu.

Cijena štik veza

Cijena štikanja ovisi o elementima poput veličine i zahtjevnosti logotipa koji se štika, vrsti i materijalu artikala i količini odabranih proizvoda (cijena je obrnuto proporcionalna količini, tj. što je količina veća, to je cijena niža).

Strojni vez štik izrađuje se već od jednoga komada pa  na više.

Ponuda webshop

SOFTSTYLE® ADULT T-SHIRT

0.75  (5.65 kn) 3.70  (27.88 kn) PDV nije uključen
SKU: GI64000
153.0 G/SqM (White 144.0 G/SqM) 100% Ring Spun Cotton In transition to 100% Combed Ring Spun Cotton Cotton/polyester mix for several colors Eurofit - sleeker fit in shoulder and sleeve Semi-fitted High stitch density for smoother printing surface Taped neck and shoulders Tearaway label Rolled forward shoulder Twin needle sleeve and bottom hems Quarter-turned to eliminate center crease Neck rib changes from twin needle to no topstich and neck rib height 1.9 to 1.6 cm Our stock is mixed

ADULT FASHION BASIC LONG & LEAN LONG SLEEVE RAGLAN TEE

0.75  (5.65 kn) 2.25  (16.95 kn) PDV nije uključen
SKU: AN5628
146.0 G/SqM 100% Combed Ring-Spun Cotton Yarn Count 32/1 High stitch density for smoother printing surface Fitted Side seam construction. longer body with vents and 5.1 cm drop tail Shoulder-to-shoulder tape and 1.3 cm seamed collar Raglan long sleeves Twin-needle sleeve and bottom hem TearAway label Oeko-Tex® Standard 100 Certified

MEN’S CONTRAST HOODED FULL ZIP SWEATSHIRT

17.84  (134.42 kn) PDV nije uključen
SKU: KA466
80% combed cotton/20% polyester Brushed fleece Kangaroo pocket with earphone access Ribbed cuffs and hem Lined. contrasting hood with drawstring Contrast zip fastening

DRYBLEND® LADIES’ DOUBLE PIQUÉ POLO

1.35  (10.17 kn) 2.25  (16.95 kn) PDV nije uključen
SKU: GIL75800
203.0 G/SqM (White 196.0 G/SqM) 35% Combed Ring-Spun Cotton. 65% Polyester DryBlend® technology: delivers moisture-wicking properties Contoured welt collar and cuffs Pad printed neck label and double-satin shoulder label. transferring to Tear away label Clean finished reversed placket with reinforced bottom box 2 color-matched buttons

UNISEX WORK SMOCK

13.47  (101.49 kn) PDV nije uključen
SKU: WK828
EX KA828 100% cotton Twill fabric Washable at 60°C Open neck 4press stud front fastening 2open front patch pockets 1 open chest pocket on the right-hand side Hanging loop inside neck

ADULT CURVE TEE

1.35  (10.17 kn) PDV nije uključen
SKU: AN900C
170.0 G/SqM 100% Polyester Yarn Count 29/1 Wicking properties Antimicrobial properties Classic fit Side seam construction Shoulder to shoulder tape and 1.9 cm seamed collar Twin-needle sleeve and curved bottom hem TearAway label Oeko-Tex® Standard 100 Certified

Osim što tiskamo na majice, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.