Letci, brošure i katalozi

Tražite visokokvalitetna rješenja za ispis letaka koji će vaš brend ili poruku prikazati u punom potencijalu?
Ne tražite dalje od našeg asortimana materijala i mogućnosti ispisa za sve prilike i uvjete.

Letci

Izuzetno povoljno rješenje da svoje nove proizvode, događanje ili uslugu u ispisanom obliku podijelite svojim korisnicima kako bi ostvarili zadani cilj. Otisnite letak jednostrano ili obostrano zavisno o potrebama i prenesite poruku vašim korisnicima. Svi letci će biti izrađeni na papiru koji je od 80 – 150 g/m2 zavisno o željama naručitelja.

Formati letaka:

Letak A6 – 148×105 mm (1/4 od formata A4)
Letak A5 – 148×210 mm (1/2 od formata A4)
Letak A4 – 297×210 mm
Letak American DL – 100×210 mm (1/3 od formata A4)
Letak A4 – American (Deplijan) – 297×210 mm
Standardni A4 format, savijen 2x na format 100×210 mm

Brošure i katalozi

Brošure i katalozi se mogu izrađivati u nebrojeno varijacija formata. Zbog činjenice da se izrađuju u opsegu od 4 pa do 32 i više stranica, zahvalni su za detaljne ili luksuzne prezentacije usluga i proizvoda.

Najčešće potrebe za brošurama i katalozima dolaze od tvrtki, obrta, agencija ili ugostiteljskih objekata. Format, odnosno broj stranica i vrsta papira, tisak i uvez ovise o budžetu, količini i vrsti informacija koje se žele prezentirati te dojmu koji želimo ostaviti. Potrebno je naglasiti da uz izuzetno profesionalno odrađenu brošuru i katalog korisnici stvaraju prvu sliku o proizvodu kojeg prikazujemo te je taj prvi dojam iznimno bitan i valjda se potruditi da vam on osigura put do uspješne realizacije vašeg cilja.

 

Letci su isplativ i učinkovit način promoviranja vaše tvrtke, usluga ili događaja vašoj ciljanoj publici. Uz mnoštvo dostupnih formata i opcija papira, možete odabrati ono što najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu. Slično tome, brošure i katalozi mogu ostaviti trajan dojam na potencijalne klijente ili kupce, a važno je ulagati u profesionalno izrađene promo materijale kako biste imali pozitivan učinak. U našoj tiskari nastojimo pružiti usluge ispisa vrhunske kvalitete kako bismo vam pomogli u postizanju vaših marketinških ciljeva i ostavili trajan dojam na vašu ciljanu publiku. Kontaktirajte nas već danas kako bismo razgovarali o vašim potrebama ispisa i započeli s vašim sljedećim projektom.

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo digitalni tisak, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.