Printanje

Potreba za printanjem malih količina tekstova, slika ili grafika danas je izuzetno velika. Kako bi usluga ispisa bila kvalitetna i ujednačena u ponudi imamo sve standardne vrste papira, najveće kvalitete i bjeline do formata papira A3. Nudimo printanje dokumenata, brošura i promotivnih materijala.

Svoje materijale za printanje možete donijeti na CD-u, DVD-u ili bilo kojem drugom formatu koji je adekvatan za ispis (osim USB-a), a možete nam ih također poslati i na naš mail.

Narudžbe primamo isključivo na lokaciji

Print centar – Trg Stjepana Radića 9, Velika Gorica.

Molimo da nam sve materijale za printanje ili tisak šaljete

isključivo na mail adresu: [email protected]

jer USB stickove više NE primamo.

Hvala na razumijevanju.

Nudimo usluge fotokopiranja, printanja i plotanja dokumenta malih i velikih formata crno-bijelo i u boji. Naše ostale usluge su završna obrada dokumenata, uvezivanje, klamanje, plastificiranje i formatiranje dokumenta velikih formata na A4 format.

Zašto ulagati u spremnike s tintom, papir i radnu snagu za upravljanje projektom kopiranja unutar tvrtke ili doma kada sve to može učiniti brzo i povoljno kod nas? S našim uslugama printanja i kopiranja umnožite Vaše priručnike, brošure, prezentacije i knjige. I za kraj iskoristite naše usluge završne obrada dokumenata kao što su: uvezivanje, klamanje, plastificiranje i formatiranje dokumenta velikih formata na A4 format.

Printanje

printanje

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo print, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.