Ostali tekstil

Nudimo širok raspon promotivnih artikala koje možete prilagoditi vlastitim dizajnom, uključujući šešire, torbe, pregače, jastučnice, dječje bodije, platna, pa čak i ležaljke za plažu. Koristimo posebne tehnike i strojeve kako bismo osigurali da su vaši dizajni najviše kvalitete i trajnosti.

Artikli s printom po narudžbi odličan su način za tvrtke da povećaju svijest o brandu i prikažu svoj logotip, no također su izvrsni darovi za prijatelje ili članove obitelji. Sa širokim rasponom stilova i tehnika tiska, naša usluga prilagođenog tiska može vam pomoći u stvaranju jedinstvenog i visokokvalitetnog dizajna koji će vašu marku istaknuti. Bilo da ste mala tvrtka ili velika korporacija, artikli s printom po narudžbi odlična su prilika da proširite svoj doseg i promovirate svoj brand.

Platnene vrećice

Vrećice s tiskanim uzorkom po narudžbi svestrani su promotivni artikl koji mogu koristiti tvrtke svih vrsta. Mogu se koristiti za nošenje namirnica, školskog pribora ili čak opreme za teretanu te su idealne i za poslovne partnere i za širu javnost. Također su izvrsni darovi za prijatelje ili članove obitelji koji su uvijek u pokretu. S našom uslugom tiska po narudžbi možete stvoriti jedinstven i personaliziran dizajn koji će zapeti za oko svakome tko ga vidi. Nudeći prilagođene tiskane vrećice, tvrtke mogu povećati svijest o robnoj marki i ostaviti trajan dojam kod svojih kupaca.

Pregače

Pregače s printom po narudžbi nezaobilazna su oprema za tvrtke u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu. Oni pružaju profesionalan i uniformiran izgled za kuhare/ice i poslužitelje. Također se mogu koristiti kao zabavan i jedinstven dar za prijatelja ili člana obitelji koji voli kuhati. Naša prilagođena usluga tiska nudi izbor između različitih stilova i boja pregača, što olakšava stvaranje dizajna koji odgovara imidžu vašeg branda ili šaljivog natpisa. Uz prilagođenu tiskanu pregaču, tvrtke mogu poboljšati prepoznatljivost svoje marke i ostaviti trajan dojam na svoje kupce.

Jastučnice

Jastučnice s printom po narudžbi jedinstven su i promišljen dar za prijatelja ili člana obitelji. Mogu se otisnuti s osobnom fotografijom, porukom ili dizajnom kako bi bili posebni i osobni. Naša usluga prilagođenog tiska nudi niz tehnika tiska, tako da možete stvoriti dizajn koji je doista jedinstven i personaliziran.

HAND-WOVEN BASKET

25.13  PDV nije uključen
SKU: KI5208
100% vegetable fibre 80% cotton / 20% polyester (lining) Hand-woven basket made from vegetable seaweed fibre The inner lining is hand-woven from recycled materiels (80% cotton/20% polyester) This basket is hand-woven using traditional looms from Bangladesh. called “tant” looms The traditional weaving gives the canvas a distinctive and unique handcrafted look This basket is part of the "Handloom recycled project" collection that arose from a collaboration between the Kimood brand and the HandTouch company. a member of ECOTA. a fair trade organisation in Bangladesh This item helps support the economy of families living in remote villages of Bangladesh. and the work of women in particular. thus helping to prevent these villages from being deserted There is a label inside the bag with details about the project and there is also a space for decoration to add logos and/or messages

DRAWSTRING BACKPACK

1.41  PDV nije uključen
SKU: KI0109
Drawstring backpack in 210D polyester Reflective band

HYDRA BACKPACK

10.55  PDV nije uključen
SKU: KI0111
Hydra sports backpack for water bag in ripstop and honeycomb polyester Ultra-lightweight and ideal for competitions Front zipped pocket Hole for water bag tube SBS zips

MULTI-SPORTS BACKPACK

23.12  PDV nije uključen
SKU: KI0110
City/sports backpack in ripstop and honeycomb polyester with PU backing Front zipped pocket 2 main compartments Side mesh pockets Elastic trekking pole holders Adjustable ergonomic straps and belt Hole for water bag tube SBS zips

BACKPACK

4.73  PDV nije uključen
SKU: KI0103
Backpack in 600D polyester with PU backing Main compartment with inner pocket and zipped front pocket

SPORTS BACKPACK

12.41  PDV nije uključen
SKU: KI0102
Sports backpack in 600D x 600D polyester with PU backing And Ripstop 300D PU backing Large main compartmentand bottom shoe compartment with eyelets Side pockets. padded breathable back and adjustable shoulder straps SBS zips

Body za bebe

Bodiji za bebe s printom po narudžbi izvrstan su dar za nove roditelje. Naša usluga tiska po narudžbi koristi nježne i sigurne tehnike tiska kako bi osigurala da su artikli mekani i udobni za bebe. S nizom veličina i dizajna koje možete izabrati, možete stvoriti jedinstven i personaliziran dar koji će cijeniti novi roditelji i u kojima će se beba osjećati ugodno.

Potraži artikl i naruči s tiskom po želji

Print na canvas platna

Otisnuta platna po narudžbi odličan su način za dodavanje dekoracija vašem domu, poslovnom prostoru ili kao jedinstveni dar za prijatelja ili člana obitelji. Na ovaj način možete stvoriti dizajn koji će savršeno pokazati koliko dobro znate osobu kojoj poklanjate canvas – hoće li to biti dizajn koji opisuje osobu ili zajednički trenutak s posebnog putovanja, odluka je na vama. Mi ćemo se pobrinuti za tisak, na vama je samo pobrinuti se za uokviravanje canvasa kako bi dugi niz godina bio poseban ukras i uspomena na zidu vašeg doma.

Osim što tiskamo na tekstil, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.