Diplomski radovi

Uspješno ste položili sve ispite i došlo je vrijeme da svoj završni ili diplomski rad obranite, ali prije toga potrebno ga je adekvatno pripremiti za samu obranu da se ponosite svojim radom i da ga pokazujete s ponosom.

Pošaljite nam svoj diplomski ili završni rad na mail, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Ako ste svoj diplomski ili završni rad isprintali kod kuće i brine Vas što sad, jednostavno donesite svoj isprintani rad kod nas i odaberite boju korice i slova koja će krasiti vaš diplomski, a sve dalje je se naša briga.

Ukoliko želite, na zadnjoj strani vašeg rada ćemo ostaviti mjesto za umetnuti CD, kako isti ne bi ispao iz rada ili da ga slučajno ne zaboravite prilikom predaje. Jer mi mislimo na detalje za vas.

Za vas možemo i snimiti CD sa dokumentacijom potrebnom za obranu vašeg rada.

Boja korica:

  • plava
  • bordo

Boja slova:

  • srebrna
  • zlatna
  • bijela

Pojedini radovi poput doktorskih disertacija zahtijevaju i tisak na hrbat, kako bi se vaš rad i u uspravnom položaju lako uočio. Tisak na hrbat nudimo u opcijama poput tiska na same korice, u zlatnoj, bijeloj ili srebrnoj boji.

Svoj finalni završni/diplomski rad za print je potrebno poslati nam u PDF formatu jer isključivo iz njega printamo.

Za snimanje na CD nam možete slati word, pdf, ppt i dr.

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo diplomske radove, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.