Kalendari, notesi i rokovnici

Ne propustite priliku za učinkovitu promociju svog branda pomoću naših visokokvalitetnih promotivnih materijala. Pregledajte naš širok izbor već danas i počnite jačati svijest o svojoj robnoj marki na svakom stolu, u svakom domu i na svakom koraku!

Tisak kalendara, notesa i rokovnika

U današnjem brzom poslovnom svijetu, praćenje sastanaka i rokova važnije je nego ikada. Zato kalendar, stolni planer ili notes može biti vrijedan alat za vaše poslovne partnere.
Pokažite im da vam je stalo i cijenite njihov trud darujući im praktičan i funkcionalan poslovni poklon koji može trajati cijelu godinu, pa i duže.

U našoj tvrtki nudimo širok raspon kalendara i planera koji se mogu prilagoditi vašim specifičnim potrebama.

Kada je u pitanju rokovnik s tvrdim koricama, preporučujemo slijepi tisak, sitotisak ili UV tisak, za otisak vašeg logotipa ili naziva tvrtke na naslovnici rokovnika. Ova tehnika pruža sofisticiran i profesionalan izgled koji će zasigurno impresionirati vaše poslovne partnere.

Tiskanje i izrada kalendara

Ako tražite sjajan način za promicanje svoje tvrtke, personalizirani kalendari savršeno su rješenje. Mogu biti jednostavni, složeni ili jedinstveni, ali u konačnici izvrstan su marketinški alat koji se može koristiti na gotovo svakom mjestu koje posjetite. Kalendare ćete pronaći u domovima, restoranima i uredima, bilo da vise na zidovima ili na stolovima.

Vrste kalendara i rokovnika:

  • Jednolisni kalendari

  • Trodijelni kalendari

  • Stolni kalendari

  • Džepni kalendari

  • A4 notesi i rokovnici

  • A5 notesi

  • A6 notesi

U našoj tvrtki nudimo različite oblike i vrste kalendara koji se mogu prilagoditi vašim potrebama. Ponudu kalendara možete pogledati u našem Webshopu. Jednostavno nam dostavite sve potrebne informacije koje bi trebale biti na vašem personaliziranom kalendaru, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Naš tim stručnjaka dizajnirat će i otisnuti vaše kalendare u samo nekoliko dana, spremne za isporuku.

Pa zašto ne biste svojim poslovnim partnerima pokazali da vam je stalo do njih i njihovog uspjeha darujući im personalizirani kalendar ili raspored? To je jednostavan i učinkovit način za promicanje vašeg poslovanja i izgradnju čvršćih odnosa s vašim partnerima.

Ponuda webshop

Cilux

1.52  PDV nije uključen
SKU: AP791753
notebook

Paldon

3.53  PDV nije uključen
SKU: AP721728
notebook

Repuk Line A5

1.82  PDV nije uključen
SKU: AP800741
RPU notebook

Ciluxlin

1.62  PDV nije uključen
SKU: AP781195
notebook

Andesite

3.53  PDV nije uključen
SKU: AP810439
notebook

CreaNote A6 Eco

2.21  PDV nije uključen
SKU: AP716480
custom notebook

Osim što tiskamo kalendare, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.