Personalizirane puzzle

Izradite unikatan poklon za svoje najmlađe ili bliske prijatelje

Foto puzzle zabavan su i jedinstven način oživljavanja uspomena i stvaranja posebnih uspomena. Bilo da tražite kreativan dar za voljenu osobu ili zabavnu aktivnost za sebe, foto-slagalice savršeno su rješenje. Uz mogućnost stvaranja slagalice od svojih omiljenih fotografija, možete oživjeti svoja sjećanja na nov i uzbudljiv način.

Stvaranje foto puzzla je jednostavno

Jednostavno odaberite svoju omiljenu fotografiju, odaberite veličinu i vrstu slagalice i prenesite je na našu stranicu. Naš tim stručnjaka pretvorit će vašu fotografiju u visokokvalitetnu slagalicu, zajedno sa čvrstim dijelovima koji su savršeni za sastavljanje.

Ove personalizirane puzzle savršen su način da sačuvate uspomene i pretvorite ih u zabavnu zajedničku aktivnost. Bilo da se radi o posebnom trenutku s vašom obitelji, dragom ljubimcu ili prekrasnom krajoliku, svoju omiljenu fotografiju možete pretvoriti u jedinstvenu slagalicu.

Ne samo da ćete se moći diviti posebnom trenutku svaki put kada složite slagalicu, već možete i uživati ​​u izazovu ponovnog sastavljanja. Pa zašto ne biste promijenili stvari i isprobali nešto novo s foto slagalicom? To je savršena aktivnost za ugodnu noć, kišni dan ili za dijeljenje s voljenima kao zabavan i interaktivan dar.

Isporuka

Foto puzzle isporučujemo u kutiji na kojoj je otisnut motiv. Rok isporuke 5 radnih dana od uplate + 1 do 2 radna dana za dostavu. Foto poklone kao što su foto puzzle možete naručiti slanjem svih potrebnih materijala na naš mail ili dogovoriti dolaskom u poslovnicu. Po završetku izrade isti će biti poslan na adresu Vašeg poduzeća, Vašu kućnu adresu ili ga možete preuzeti u našoj poslovnici Print centra na Trgu Stjepana Radića 9.

BROJ KOMADA DIMENZIJE
24 24×17 cm
60 33×22 cm
108 44×31cm
300 41×29,5 cm

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što tiskamo na tekstil, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, pregače, platnene vrećice i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.