Graviranje promotivnih artikla

Tražite vrhunske usluge laserskog graviranja? S našim najsuvremenijim strojevima za lasersko graviranje i iskusnim timom profesionalaca, možemo pružiti savršeno detaljne gravure na bilo kojem materijalu. Kontaktirajte nas ili posjetite naš webshop kako biste saznali više i zatražili ponudu.

Pogledajte naš webshop i pošaljite upit!

Iznenadite svoje voljene ili impresionirajte svoje poslovne partnere laserskim graviranjem

Tražite nezaboravan, dugotrajan i originalan poklon ili promotivni materijal? U našem Print Centru nudimo usluge laserskog graviranja kako bismo vam pomogli stvoriti jedinstven i personaliziran dar koji će vaša voljena osoba ili poslovni partner cijeniti godinama koje dolaze. Također možete izraditi nezaboravan predmet za svoje klijente graviranjem logotipa svoje tvrtke na olovke, USB stick-ove i druge promotivne materijale.

Prednosti laserskog graviranja

Lasersko graviranje na fiber laserima ima brojne prednosti, uključujući nisku potrošnju energije, kratko vrijeme graviranja, preciznost označavanja od 0,01 mm te primjenjivost na sve metale i mnoge vrste plastike. Također nudi ponovljivost točnosti graviranja i trajne oznake bez upotrebe aditiva ili kontaminanata, što ga čini idealnim za upotrebu u procesnoj, medicinskoj i prehrambenoj industriji.

Nijanse laserskog graviranja

Iako našim laserima ne možemo postići graviranje u boji, možemo stvoriti nijanse od tamnijih do svjetlijih i kombinirati ih kako bismo stvorili zadivljujući učinak.

Gravirani darovi po narudžbi

U našem Print centru specijalizirani smo za izradu unikatnih i personaliziranih poklona laserskim graviranjem. S preciznošću laserske tehnologije možemo gravirati širok raspon dizajna, uključujući otiske prstiju, rukom pisane potpise i logotipe. Možemo gravirati na različitim materijalima, kao što su metalne olovke, privjesci za ključeve, pa čak i kožne proizvode. Bez obzira na vaše potrebe, možemo kreirati jedinstveni dar koji će vaša voljena osoba ili poslovni partner cijeniti godinama.

Xenik

0.20  PDV nije uključen
SKU: AP721267
ballpoint pen

Hevea

0.73  PDV nije uključen
SKU: AP845168
touch ballpoint pen

Zaro

1.66  PDV nije uključen
SKU: AP781001
flashlight

Grip

5.47  PDV nije uključen
SKU: AP805972
pen set

Grace

8.88  PDV nije uključen
SKU: AP6554
pen set

Subiner

1.14  PDV nije uključen
SKU: AP718151
custom keyring

Promotivni materijali

Osim poklona, nudimo i usluge laserskog graviranja promotivnih materijala. Bilo da trebate ugraditi logotip svoje tvrtke na olovke ili personalizirati USB stick za klijente, možemo vam pomoći da stvorite jedinstven i nezaboravan predmet koji će ostaviti trajan dojam.

Postupak laserskog graviranja

Naši strojevi za lasersko graviranje opremljeni su laserima srednje i male snage, koji su idealni za graviranje na različitim materijalima, uključujući gumu, drvo, tvrdu spužvu, pleksiglas i mnoge druge. Bilo da trebate ugravirati logotip na drvenu ploču ili izrezati zamršene dizajne na gumenom pečatu, naše usluge laserskog graviranja mogu dati savršen rezultat.

Prednosti postupka laserskog graviranja

Jedna od najvećih prednosti laserskog graviranja je mogućnost postizanja visoke preciznosti i rezolucije, budući da laserska zraka stvara gravuru bez izravnog kontakta s materijalom. To nam omogućuje stvaranje čak i najsloženijih dizajna s neusporedivom preciznošću i detaljima. Naše usluge laserskog graviranja također uključuju opciju

Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali više o našim uslugama laserskog graviranja i kako vam možemo pomoći da izradite jedinstven dar ili promotivni materijal koji će ostaviti trajan dojam.

Osim što graviramo na promo materijale, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.