Foto pokloni

Tražite jedinstven i promišljen poklon kojim ćete iznenaditi svoje najdraže? Razmislite o tome da im poklonite personalizirani poklon s fotografijom! Uz našu široku ponudu opcija, možete jednostavno stvoriti poseban i značajan dar koji će vam biti drag godinama.

Birajte između raznih opcija poklona s fotografijama, uključujući šalice s fotografijama, podloge za miša, puzzle i druge. Jednostavno prenesite svoju omiljenu fotografiju, dodajte željeni tekst ili grafiku, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Bilo da slavite posebnu prigodu ili samo želite nekome pokazati koliko vam je stalo, personalizirani poklon s fotografijom savršen je izbor.

Naručivanje je jednostavno – samo nam pošaljite potrebne materijale e-poštom ili posjetite naš ured kako biste osobno razgovarali o svojim idejama. Nakon što je vaš dar s fotografijom spreman, poslat ćemo ga izravno na željenu adresu ili ga možete preuzeti u našoj poslovnici.

Foto pokloni

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što tiskamo na majice, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.