Izrada pečata

U današnjem poslovnom svijetu pečati su bitan dio svakodnevnog poslovanja. Koristimo najnoviju tehnologiju laserskog graviranja kako bismo osigurali da su naši pečati najviše kvalitete.

Naši strojevi za izradu pečata ergonomski su dizajnirani s atraktivnim izgledom, a tinta je pohranjena u integriranim jastučićima koji sadrže najčešće korištenu crnu tintu. Nudimo širok raspon veličina i oblika u našoj klasičnoj liniji pečata. Naše automatske pečate izrađuju renomirani brendovi kao što su Colop i Trodat, a imaju visokokvalitetne ploče za otiske koje su vrlo izdržljive i mogu dati veliki broj otisaka.

Izrada pečata

Pečat je službeni potpis koji nijedno poduzeće ili društvo ne može izbjeći u svom poslovanju. Neophodan je kako bi dokumenti bili pravno obvezujući, a koristi se i u nekim manje formalnim oblicima ili prilikama. U današnjem svijetu pečati se koriste za ovjeru i provjeru dokumenata.

Ovi pečati se izrađuju graviranjem gume (rjeđe polimera), gdje se mogu ugravirati vrlo mala slova i simboli. Vrlo su praktični jer je ručka plastična, a jastučić u pečatu natopljen je tintom. Boja pečata po izboru – crvena, plava, zelena ili crna. Ove marke jednostavne su za korištenje i daju odličan otisak.

Datumari

Ako trebate pečat za označavanje datuma, nudimo niz datumskih pečata koje možete prilagoditi svojim potrebama. Također možemo uključiti dodatne izraze uz oznaku datuma. Također nudimo prilagođene pečate s personaliziranim potpisima, koji se mogu koristiti u službene svrhe ili da vašim dokumentima daju jedinstvenu notu.

Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašim zahtjevima za pečat, ili pečat za poslovnu ili osobnu upotrebu, a mi ćemo izraditi prilagođeni pečat koji odgovara vašim specifičnim potrebama.

Izrada pečata

Službeni pečati

Kako bi izradili službeni pečat potrebno je dostaviti odgovarajuću dokumentaciju koja je propisana zakonom:
VRSTA POTREBNA DOKUMENTACIJA
j.d.o.o.
preslika rješenja o registraciji od Trgovačkog suda
d.o.o.
preslika rješenja o registraciji od Trgovačkog suda
d.d.
preslika rješenja o registraciji od Trgovačkog suda
obrti
preslika rješenja o registraciji ili obrtnica od gradskog ureda za gospodarstvo
odvjetnički uredi
rješenje od Odvjetničke komore
sudski tumači
rješenje od Odvjetničke komore
doktori medicine
diploma i potvrda od Ministarstva zdravstva
udruge
potvrda od statuta i o osnivanju udruge
samostalne djelatnosti
potvrda od Udruge o samostalnoj djelatnosti ili poreznu prijavu

Pošalji upit za uslugu

Unesite podatke(Obavezno)
Priložite datoteke ovdje ili
Dozvoljene vrste datoteka: pdf, png, jpg, max. veličina: 15 MB.
    Recite nam što vam je na umu. Imate pitanje za nas? Slobodno pitaj.

    Osim što radimo digitalni tisak, nudimo i tisak na druge promotivne i poklon artikle kao što su šalice, puzzle sa slikom, podloge za miša s logom, natpisom, jastučnice, podmetači, platnene vrećice, pregače i drugo. Za više informacija, kontaktirajte nas, posjetite naš blog ili pregledajte koji Vas artikli zanimaju.