Tisak

Izrada personaliziranih majica

Izrada personaliziranih majica

Izrada personaliziranih majica

Izrada personaliziranih majica – tražite li način da kreirate jedinstvene i personalizirane majice za sebe, svoju tvrtku ili poseban događaj? Ne tražite dalje, jer  je naša trgovina specijalizirana za tisak na majice po narudžbi kako bismo oživjeli vaše dizajne. Bez obzira imate li jasnu viziju ili samo ideju, možemo vam pomoći da svoje koncepte majica pretvorite u stvarnost.

Osmislite ideju za dizajn

Ovo je najuzbudljiviji dio procesa! Razmislite o tome što želite da vaša majica kaže i kakvu sliku ili grafiku želite koristiti. Imate li logotip tvrtke ili posebnu poruku koju želite podijeliti? Želite li kreirati košulju sa zabavnom ilustracijom ili grafikom? Mogućnosti su beskrajne, a naš tim je tu da vam pomogne da svoju ideju oživite. Inspiraciju možete potražiti na našem portfolio i vidjeti za koje su se dizajne odlučili drugi.

Stupite u kontakt s nama

Nakon što imate svoju ideju dizajna, obratite nam se kako bismo razgovarali o pojedinostima i specifikacijama za vaš prilagođeni projekt tiska na majice. Naš tim će vam pomoći voditi kroz postupak i odgovoriti na sva vaša pitanja. Također ćemo vam dati ponudu za troškove vašeg projekta.

Pošaljite nam svoj dizajn

Nakon što odobrite ponudu, pošaljite nam svoj dizajn u formatu visoke rezolucije. Naš tim će zatim pregledati vaš dizajn kako bi se uvjerili da zadovoljava naše specifikacije ispisa. Ako postoje bilo kakvi problemi ili promjene koje je potrebno napraviti, radit ćemo s vama kako bismo bili sigurni da je sve savršeno.

Pustite nas da ispišemo

Ovdje se događa naša magija! Koristit ćemo se našom vrhunskom opremom za tisak kako bismo izradili visokokvalitetni otisak vašeg dizajna na majici po vašem izboru. Moći ćete odabrati boju, stil i veličinu košulje, a mi ćemo se pobrinuti da otisak bude savršeno centriran i poravnat.

Primite svoje gotove majice

Nakon što su vaše majice otisnute, zapakirat ćemo ih i pripremiti za preuzimanje ili isporuku. Moći ćete vidjeti rezultate svog projekta prilagođenih majica i ponosno nositi svoje jedinstvene i personalizirane majice.

Narudžba personaliziranih majica je brza i jednostavna! Samo odaberite željeni model majice iz našeg web shopa, učitajte svoj logo i odaberite željenu poziciju za tisak. To je sve! Brzo i jednostavno stvorite svoje jedinstvene majice putem našeg webshopa!

Osim majica, u našoj ponudi možete pronaći i ostali tekstil za tisak poput hudica, radne odjeće, sportske odjeće i slično. Osim tekstila, nudimo i tisak raznim tehnikama na ostale promotivne materijale.

Pogledajte ponudu naših usluga za personalizirane majice.

Za više zanimljivih članaka posjetite naš blog ili pošaljite upit ukoliko već znate što želite!

Izaberi majicu u webshopu