Strojni vez – štik

DTG tisak

Ukoliko imate potrebu za brendiranje svoga proizvoda u našoj ponudi  možete pronaći puno artikala koje možete prilagoditi svom brendu. Brendiranje proizvoda je način kako ostati prisutan i prepoznatljiv na tržištu. Izrada logotipa u što više primjeraka i na što više različitih artikala  je jedan od takvih načina.

Putem strojnog veza – štika na raznim svakodnevno upotrebljivim proizvodima, najlakši je način za biti nenametljivo prepozat i viđen u ciljnoj skupini. 

Vezenje je jedan od najpopularnijih načina na koji se izrađuju i promoviraju logotipi na reklamnim artiklima.

Kako funkcionira strojno vezenje?

Spoj tradicionalne vještine vezenja i kompjuterskog programiranja omogučuje apliciranje raznih motiva na različite vrste tekstilnih proizvoda. Prva faza stvaranja motiva je unošenje  vektorskog logotipa u  program te dimenzioniranje i izrada program za strojni vez – štik.

Učitavanjem tako dobivenog kompjuterskog programa u stroj za vezenje kreće se sa postupkom izrade logotipa.

Prednosti strojnog vezenja

Glavna prednost strojnog vezenja je upravo to što je primjenjiv na razne vrste materijala te samim time i na razne vrste proizvoda; od kapa, radne odjeće, košulja, ručnika, posteljina, majica, itd. Konci s kojima se radi vez podnose visoke temperature te upravo zbog toga su idealni za korištenje u određenim industrijama jer mogu podnijeti visoke temperature održavanja.

Vrste materijala i konaca

U ponudi nudimo razne vrste konaca u različitim bojama, debljinama i materijalima. Najčešće se koristi poliesterski konac koji je  izuzetno otporan na mehaničke i kemijske utjecaje. Koristi se kada kada postoji potreba za visokom postojanošću boje na djelovanje vanjskih utjecaja poput klora ili svjetlosti. Ovom vrstom veza logotip poprima veliku čvrstoću  te poliesterski filament daje poseban sjaj i glatkoću.

Metalni konac daje poseban briljantni i pažljivo dizajniran glamurozni izgled te se često koristi u izradi delikatnijih dizajna s ciljem istaknuća prestiža branda. Ovaj konac ima visoku otpornost na tretmane korištenja i industrijskog čišćenja te se može birati iz široke  palete boja, debljina i tipova konaca.

Prilikom izrade dizajna s viskoznim koncem osigurava se tekstura i osjećaj nalik onima od prirodnih vlakana, tj. pamuka.  Vezeni elementi rezultiraju sjajnim te živopisnim bojama  te  na postojanost boja utječe i mogućnost pranja na  95 stupnjeva.

DTG tisak

Štik na majice, radnu odjeću i fliseve

Radna odjeća, pamučne majice i flisevi su idealni proizvodi za štik. Izdržljivost i trajnost konca su primjereni odjeći koja je namijenjena svim vremenskim uvjetima i maksimalnoj potpori radnicima. Za pamučne majice se koristi poseban pamučni konac koji predstavlja savršenu podlogu. Potencijalna pojava nelagode zbog štika se rješava raznim folijama i podupirućih materijala koji se koriste tijekom izrade.

DTG tisak

Štik na kape

Štik mašina se koristi i za vezenje kapa. Najčešće štikane kape su šilt i zimske kape. Najpopularnije mjesto za stavljanje motiva je na prednjem dijelu kape, ali isto tako je moguće raditi i na drugim pozicijama.

Štik na torbe, ruksake i pamučne vrećice

Iako su sastavom drugačije, sportski ruksaci, torbe i vrećice su iznimno zahvalne kao pogloda za štikanje. Kod sportskih torbi čvršćeg materijala se vrlo lagano može ostaviti lijep i kvalitetan dizajn određenog kluba ili logotipa.

Strojni vez na ručnike i ogrtače

Personalizirani ručnici i ogrtači su neki od najčešćih poklona, ali i oblika preko kojeg se hoteli, apartmani i resorti diferenciraju i dodaju luksuznost svom brendu. Bili to inicijali osobe ili serija ručnika i ogrtača. Također kao popularna opcija se pojavljuje i štikanje na stolnjake i razne druge promotivne i svakodnevno korištene materijale. Ova vrsta štika se izrađuje pomoću posebne folije namijenjene upravo ovakvome materijalu.

Cijena štik veza

Cijena štikanja ovisi o elementima poput veličine i zahtjevnosti logotipa koji se štika, vrsti i materijalu artikala i količini odabranih proizvoda (cijena je obrnuto proporcionalna količoni, tj. što je količina veća, to je cijena niža).

Strojni vez štik izrađuje se već od jednoga komada pa  na više.

Pošaljite upit

  Katalozi

  Pozicije

  Print centar VG d.o.o.

  Trg Stjepana Radića 9
  10 410 Velika Gorica
  Hrvatska

  KONTAKT

  Telefon: +385 1 7077 128
  Mobitel: +385 95 6253 067
  Email: print.centar.vg@gmail.com

  Radno vrijeme:
  Pon – Pet: 08:00 – 18:00
  Sub: 09:00 – 13:00
  Ned: ne radimo

  POŠALJI UPIT