Majice za maturante

Majice za maturante

Mnogi učenici i njihovi razredi tradicionalno kraj školske godine obilježavaju s majicama koje na sebi imaju otisnute šaljive poruke ili ilustracije. Ako je i vaš razred u potrazi za jedinstvenim porukama, grafičkim rješenjima obratite nam se jer u našoj ponudi pronaći ćete bogatu ponudu boja i modela majica, na koje ćemo otisnuti kvalitetan i dugotrajan otisak, a sve to uz povoljnu cijenu kako bi uspomene na taj dan bile lijepe i ugodne.

Što nudimo?

Kvalitetne T-shirt majice. U izboru imamo obične kratke majice (150 g/m2 – 160g/m2) i polo majice (170 g/m2). Majice možete izabrati u svim bojama koje se nalaze u katalogu “Majice za maturante”.

Nemamo dizajn ali znamo što hoćemo?

Suglasni ste oko natpisa i ilustracije na majici za norijadu, javio se problem kako to dizajnirati da izgleda lijepo. Ne brinite u dogovoru s našim djelatnicima ćemo vam prijedlog po vašim željama i poslati ga na mail kako bih ga mogli pokazati. Kad se dogovorite da je To to što želite javite nam i krećemo s izradom.

Cijena

Cijena majica za maturante ovisi o odabranoj boji i modelu majice, boji tiska te broju pozicija na koje se tiska natpis, pošaljite nam što ste smislili kako bi Vam dali ponudu za tisak.

Katalog majica za maturante

Print centar VG d.o.o.

Trg Stjepana Radića 9
10 410 Velika Gorica
Hrvatska

KONTAKT

Telefon: +385 1 7077 128
Mobitel: +385 95 6253 067
Email: print.centar.vg@gmail.com

Radno vrijeme:
Pon – Pet: 08:00 – 18:00
Sub: 09:00 – 13:00
Ned: ne radimo

POŠALJI UPIT