Tisak na hoodi ili duksicu

Svima dobro poznata majica s kapuljačom poznata još pod nazivom duksica ili hoody/hoodi izuzetno su kvalitetne majice velike gustoće materijala i iznimno su tople, idealne za proljeće, jesen i zimu. Duksice su unisex tako da će dobro stajati i curama kao i dečkima. Veličine samih majica su standarde te ne odskaču od uobičajenih konfekcijskih brojeva koji se upotrebljavaju u EU. U ponudi imamo nekoliko boja samih majica tako da je izbor na vama koju boji i veličinu želite.

Tisak na duksicu je identičan kao i tisak na bilo koju drugu vrstu tkanine, a sam otisak je izdržljiviji jer se boja i sam materijal bolje prima za tkaninu nego kod drugih vrsta majica.

Za izradu majice s kapuljačom potrebno je dostaviti željenu sliku ili grafiku koju će krasiti prsa ili leđa. A sve ostalo je na nama. Ako se odlučite za tekst a niste u mogućnosti složiti pripremu javite se našim djelatnicima koji će za vas odraditi sve potrebne radnje dok vi odaberete sebi najdražu boju majice.

Tisak na hoodi ili duksice

Napomena:

U našem dućanu moguće je odmah izabrati osnovne boje hoody/duksica, a za sve ostale boje potrebno je prethodna narudžba. Kako bih vam olakšali izbor boja u nastavku pogledajte modele i boje u kojima su sve hoody/duksice dostupne. Narudžbu istih možete izvršiti online ili dolaskom u našu poslovnicu.

Pošaljite upit


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]


  Slanje poruke zavisi o brzini Vaše veze i težini datoteku koju nam šaljete!

  Osnovne boje:

  • crvena
  • crna
  • Zagrebačko plava (royal)
  • bijela
  • siva

  Katalozi hoody / duksica

  Galerija

  Print centar VG d.o.o.

  Trg Stjepana Radića 9
  10 410 Velika Gorica
  Hrvatska

  KONTAKT

  Telefon: +385 1 7077 128
  Mobitel: +385 95 6253 067
  Email: print.centar.vg@gmail.com

  Radno vrijeme:
  Pon – Pet: 08:00 – 18:00
  Sub: 09:00 – 13:00
  Ned: ne radimo

  POŠALJI UPIT