Upaljači i pisaći pribor

Upaljači i pisaći probor

Upaljači

Kako su upaljači danas nezaobilazan predmet svakog stola u uredu, kafiću ili radnom stolu idealna je prilika da baš upaljač bude marketinški predmet za reklamiranje. Uz malo kreativnosti i truda napravite upaljač koji će svi vaši prijatelji i kupci rado koristiti u svakodnevnom životu.

Idealna prigoda da svoj lokal ili restoran promovirate putem upaljača jer tim potezom ćete pokazati da vam je gost na prvom mjestu.

Vrsta tiska

Na reklamne artikle moguće je tiskati u više tehnika tiska, ovisno o modelu izabranog predmeta, logotipu koji se tiska i nakladi. Tisak je moguće vršiti u nekoliko varijanti: sitotisak, tampon tiska ili UV tiska. O načinu tiska ovisi prvenstveno količina i složenost sadržaja koji se želi otisnuti.

Tisak na kemijske olovke

Kemijske olovke, suhe olovke, tehničke i obične olovke idealan su način za uspješnu promociju vaše tvrtke i idealan poslovni poklon vašim klijentima i kupcima. Tisak logotipa na kemijske olovke i poklanjanje olovke svojim korisnicima ili poslovnim partnerima jasan je znak da vam je stalo i da brinete za odnos koji imate i želja za dugotrajnom suradnjom i jačanjem svojeg poduzeća jer ga gradite na povjerenju i odanosti između vas i klijenata/kupaca.

Vrsta olovaka u ponudi

U našoj ponudi možete izabrati velik izbor raznih olovaka koje se razlikuju po izgledu, mehanizmu, boji, veličini. Također u ponudi imamo i kemijske olovke za specijalne prigode koje se poklanjaju u posebnim prigodama. Neke od vrsti koje možete naručiti su:

  • Plastične
  • Metalne
  • Ekološke i papirne
  • Ekskluzivne
  • USB
Pošaljite upit