Kalendari i rokovnici

Kalendari i rokovnici

Tisak i izrada rokovnika

Darujte vašem poslovno partneru prigodni i funkcionalni poslovni poklon, pokažite da vam je stalo do njih poklonite im nešto što može trajati cijelu godinu, a i duže. U ponudi imamo rokovnike sa spiralnim ili tvrdim uvezom. Svi naši rokovnici mogu se personalizirati za vaše potrebe.

Prilikom odabira rokovnika s tvrdim koricama i tvrdog uveza preporuka je da se logotip otisne na same korice rokovnika u tehnici slijepog tiska poznatiji kao zlatotisak, sitotisak ili UV tisak.

Pogledajte ponudu rokovima u katalogu

Tisak i izrada kalendara

Darujte Vašeg poslovnog partnera prigodnim kalendarom. Uvijek je lijepo vidjeti da poslovni partneri drže jedni do drugih, a najbolji primjer tome su kalendari koji stoje na zidovima Vaših poslovnih partnera, a koji na sebi imaju obilježja Vašeg poduzeća.

Želite promovirati svoj posao i u potrazi ste za najboljim načinom na koji bi to odradili? Personalizirani kalendari su najbolje rješenje za vas. Sami kalendari mogu biti izuzetno jednostavni, složeniji ili totalno različiti od drugih, ali na posljetku su odličan marketinški alat za vas.

Kalendari se koriste na gotovo svakom mjestu koje posjećujete. Razmislite o svim mjestima na kojima ste ih do sada vidjeli. Sigurno je to negdje u Vašem domu, restoranu ili primjerice u uredu, bilo to na zidu ili na stolu. Kalendari su od velike koristi i nema osobe koja ga na koristi, što znači da ima smisla koristiti ga i u marketinške svrhe.

Izaberite oblik koji vam najbolje odgovara i tip kalendara iz naše ponude, dostavile nam sve potrebne informacije koje moraju biti na vašem personaliziranom kalendaru i za par dana će vas čekati spremni za isporuku.

Pogledajte ponudu kalendara u katalogu

Pošaljite upit