Foto puzzle

Foto pokloni puzzle

Izradite unikatan poklon za svoje najmlađe ili bliske prijatelje.

Odaberite i otisnite vama omiljenu fotografiju te iz nje izradite foto puzzle. Ovakav poklon oduševit će članove vaše obitelji kada sastave fotografiju djeteta, unuka ili kumčeta. Obradujte i provedite ugodne trenutke uz personalizirane puzzle koji će izmamiti osmijehe i sreću na licima osoba do kojih vam je neopisivo stalo. Foto puzzle prigodan su poklon za razne prigode ili jednostavno kao dar koji će po završetku slaganja biti postavljen u okviru i visjeti na zidu vaše sobe.

Foto puzzle možete izraditi slanjem svih potrebnih materijala na naš mail te će po završetku izrade iste biti poslana na vašu kućnu adresu.

Dimenzije:

Širina mmVisina mmBroj komadaCijena
24017024100 kn
33022060110 kn
440315108120 kn
400295300140 kn

*u cijenu nisu uključeni troškovi dostave, dostava se obračunava prema težini paketa po cjeniku GLS-a, cijena dostave za pakete do 1 kg je 50,00 kn

Isporuka:

Foto puzzle isporučujemo u kutiji na kojoj je otisnut motiv.

Rok isporuke 5 radnih dana od uplate + 1 do 2 radna dana za dostavu.

Napomena:

Foto poklone kao što je foto puzzle možete naručiti slanjem svih potrebnih materijala na naš mail ili dogovoriti dolaskom u poslovnicu. Po završetku izrade isti biti poslan na adresu Vašeg poduzeća ili Vašu kućnu adresu. Također foto poklon je moguće preuzeti i u našoj poslovnici Print centra na Trgu Stjepana Radića 9.

Pošaljite upit    Slanje poruke zavisi o brzini Vaše veze i težini datoteku koju nam šaljete!