Posjetnice / vizitke

Vizitke

Posjetnice/vizitke naziv je za male personalizirane kartice standardiziranog formata. Svoju primjenu pronašle su u poslovnome svijetu gdje se najbitnije informacije prenose na iznimno lak način kroz malene i kreativno otisnute kartice na kojima se nalaze podaci o tvrtki ili individualne osobne informacije. Na samim posjetnicama tj. vizitkama u pravilu se sadrže ime, prezime, kontakt podatke kao što su adresa, telefon, mobitel, e-mail, web adresa te logotip tvrtke. Po želji je moguće dodati i qr cod koji omogućava da kroz malu oznaku prenesemo veliku količinu informacija na mobilni uređaj.

Formati i tisak posjetnica/vizitki:

Standardni format posjetnica su 90×50 mm i 85×55 mm, ako korisnik zatraži vizitke u drugoj dimenziji iste se mogu otisnuti bez ikakvih problema, posjetnice/vizitke mogu biti jednostrane ili obostrane.

Vrsta papira:

Papir na kojem se tiskaju posjetnice/vizitke je 300 g/m2 offsetni papir, a moguć je tisak i na Kunstdruck 350 g/m2.

Dodatne mogućnosti:

Ako želite da vaša posjetnica bude još kvalitetnija i zaštićena od prljanja i još tvrđa iste je moguće plastificirati (laminirati).
Plastificiranje posjetnica tj. vizitki može biti u sjajnoj ili mat varijanti te rezanje kuteva ili njihovo zaobljenje.

Pošaljite upit

    NAPOMENA:

    Ako ne posjedujete gotovu grafičku pripremu posjetnice, mi Vam je možemo izraditi, što se naplaćuje po potrošenom vremenu.
    Od Vas ćemo zatražiti da nam pošaljete podatke, s kratkim opisom posjetnice kakvu želite, a mi ćemo Vam izraditi probni uzorak koji ćete prije tiska autorizirati nakon što Vam je pošaljemo putem maila.

    *Minimalna količina za narudžbu je 100 komada i više različitih imena/priprema se ne zbrajaju u zajedničku količinu.