Naljepnice

3D naljepnice

Podjela naljepnica:

 • naljepnica digitalni tisak
 • kompjutorski izrezane naljepnice
 • prozorska grafika
 • etikete

Naljepnica – digitalni tisak

Uz ovaj proizvod gotova svaka površina može postati reklama. Dobro dizajnirana naljepnica plijenit će pogled svakog potrošača. Mogu se aplicirati na pod, staklo, lim, plexiglass, forex, lexan i slične površine.

Ako posjedujete površinu koja nije pravilnog oblika naljepnice se mogu obrezivati po konturama i prema potrebi laminirati u sjajnoj ili mat izvedbi.

Pošaljite upit

  Etikete

  Zbog svoje raširenosti i jednostavne implementacije etikete su postale nezaobilazno sredstvo obilježavanja raznih proizvoda za široku potrošnju. Tako iste možemo pronaći na raznim bocama, staklenkama, proizvodima za njegu, igračkama i dr.

  Tisak etiketa je moguće izvršiti na papir ili na foliju u jednoj ili više boja. Nakon ispisa iste izrezujemo kako bih se lakše moglo rukovati s etiketama i odljepljivati same oblike s folije na kojoj se nalaze.

  Kompjuterski izrezane naljepnice

  Poslovni objekti i vozila obvezni su imati istaknute podatke o radnom vremenu i nazivu poduzeća, a kako bi taj uvijte bio zadovoljen najjednostavnije ih je izrezati iz jednobojnih samoljepivih PVC folija s permanentnim ljepilom.

  Postava takvih naljepnica na staklo ili neku drugu površinu je izuzetno jednostavna i brza, prethodno je potrebno samo očistiti površinu na koju želimo nanijeti naljepnicu.

  Prozorska grafika

  Prozorska grafika je naljepnica rupičaste strukture koja je jednostrano vidljiva i ima dvije funkcije, reklamnu te zaštitnu – propusnost, odnosno vidljivost je jednosmjerna. Lijepi se na razne staklene površine.

  Pošaljite upit