Boje za sitotisak

Boje za sitotisak

Bavite se tiskom i potreban Vam je pouzdan i siguran partner vrhunskih boja za vaš posao? Fertis centar d.o.o. je u suradnji s najvećim turskim proizvođačem pomoćnih sredstava i boja za sitotisak – tisak na tekstil Feteksom sklopio partnerstvo u distribuciji i opskrbi svojih partnera vrhunskim proizvodima koji se neprestano razvija i unaprjeđuje od samih početaka pa do danas. Tradicija i razvoj tvrtke Feteks traje već 25. godina, a u svojoj ponudi imaju široku paletu proizvoda i usluga koje su vezane za tisak i popratne djelatnosti.

lnovacija i proizvodnja

Poslovna strategija kojom se vodi tvrtka Feteks izuzetno nam je bitna jer ona stremi izrazito inovativnom pristupu u industriji kako bi povećali vrijednost vaših proizvoda i vašim klijentima omogućili veću profitabilnost, istovremeno smanjujući troškove proizvodnje. U širokoj ponudi Feteksovih proizvoda pronaći ćete velik izbor boja, ljepila i pomoćnih sredstava za sitotisak.

Iznimno visoka kvaliteta

Svi proizvodi koje Fertis centar d.o.o. dobavlja svojim partnerima posjeduju brojne certifikate kako bi se jamčila njihova izvornost i ujednačena kvaliteta isporučenih artikala. Neki od certifikata koje posjeduju proizvodi su: OEKOTEX 100 te GOTS.

Dokumenti za preuzimanje

Pošaljite upit